Şair ve yazarlar 12. Sürmeli Festivali için Sarıkaya'da buluştu

Sürmeli Şiir Festivaline Kayseri’den Süleyman Karacabey, Sergül Vural, Duran Tamer, Şeyhmus Çiçek ve Köksal Akçalı katıldılar.
Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde düzenlenen şiir şöleni büyük ilgi gördü.
Yozgat 12. Uluslararası Sürmeli Festivali kapsamında Sarıkaya ilçesinde düzenlenen şiir şölenine 20 ilden toplam 55 şair ve yazar katıldı. Sarıkaya ilçesine gelen şair ve yazarlar ilk olarak Sarıkaya Belediye Başkanı Ali Osman Erbir'i makamında ziyaret etti. Başkan Ali Osman Erbir, çeşitli illerden gelen şair ve yazarları Sarıkaya'da ağırlamaktan büyük bir onur ve mutluluk duyduğunu belirterek, "İlçemiz termal turizm merkezi durumundadır. Biz tarih ve termal alanda tanıtımlar yapmaya çalışıyoruz. Bu tanıtımları şair ve yazarlarımız aracılığıyla daha iyi duyurulacağına inanıyorum. Bu sebeple Sarıkaya Şairler ve Yazarlar Derneğimize yapmış olduğu bu organizasyondan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Sarıkaya Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Kelami Akdemir de kendilerini kabul ettikleri ve kendilerine her zaman verdikleri destekten dolayı Belediye Başkanı Erbir'e teşekkür etti.
Daha sonra Sarıkaya Kaplıcaları’nı ve Roma Hamamı’nı gezen şair ve yazarlar, Sarıkaya Şair ve Yazarlar Derneği ile akşam eğlence programına katılarak eserlerini seslendirdi.

Yorumlar