"100'DE 100 KAYSERİ" PROGRAMI EMRE ALTUĞ KONSERİ İLE BAŞLADI

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen  "100' de 100 Kayseri etkinlikleri  Emre Altuğ, konseri ile başladı. .
     Fuar Kültür Park Kadir Has Kültür Merkezi yanında düzenlenen ve yoğun ilgi gören konser öncesi bir konuşma yapan Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan,"100'de100 Kayseri" etkinlikleri Kayseri'de Kültür Sanat Fırtınasını estireceğini  belirterek, "Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak tiyatrodan konsere , sinema günlerinden konferansa sergilerden kültür turlarına kadar çeşitli etkinliklerin yer aldığı 100 de 100 Kayseri bugün burada başlıyor.
Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Özhaseki önderliğinde gerçekleştireceğimiz etkinliklerde, Kayseri'de 100 gün boyunca  kültür sanat fırtınası estireceğiz. Emre Altuğ konseri ile başladığımız etkinliğimizde ikinci günüde ise Nihat Hatipoğlu sizlerle buluşacak. Semtlerdeki Ramazan Gecelerine ek olarak Ahmet Özhan ve Sunay Akın ramazan ayı içerinde bizlerde birlikte olacak Ayrıca "100' de 100 Kayseri etkinliğinde Kayseri'nin değerlerini bir kez daha ülke gündemine taşıyacağız" diye konuştu.

       Daire Başkanı Oktay Durukan'ın konuşmasının ardından sanatçı Emre Altuğ sahne aldı. Kayserili gençlerin doyasına eğlendiği konseri yaklaşık on beş bin kişi izledi.
       Konser sonrası Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki adına sanatçı Emre Altuğ'a  günün anısına plaket  takdim etti.

Yorumlar