'100de100 KAYSERİ'DE SUNAY AKIN RÜZGARI


  Şehir Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen söyleşiye Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, CHP İl Başkanı Ayhan Gülsoy, Kaskispor Kadın Basketbol Takımı Antrenörü Ayhan Avcı ve basketbolcular ile çok sayıda vatandaş katıldı.
   Söyleşi öncesi kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin önderliğinde Kayseri'yi kültür ve sanat alanında da cazibe merkezi yapmak için çalıştıklarını söyledi. 29 Temmuz tarihinde başlattıkları '100de100 Kayseri' programı ile Kayseri'de kültür sanat rüzgarı estirmeye başladıklarını kaydeden Durukan, "Konserden tiyatroya, sinema günlerinden kültür turlarına, sergilerden konferanslara kadar 100 gün sürecek etkinliklerimize gösterilen ilgi bizleri oldukça mutlu ediyor. Henüz bir ayını bile doldurmadığımız etkinliklerimize katılan insan sayısı yaklaşık 100 bin kişiyi buldu. Bugün de sözün ustası Sayın Sunay Akın bizlerle olacak" dedi.
   Durukan'ın konuşmasının ardından Sunay Akın sahne aldı. 'Mahya Işıkları' söyleşisi ile büyük beğeni toplayan Akın, Kayserililere keyifli bir Ramazan gecesi yaşattı.
   Söyleşi sonrası Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, sanatçı Akın'a  günün anısına bir plaket takdim etti. 

Yorumlar