Kayseri'de yazlık sinema keyfi başladı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin, şehrin kültür sanat hayatına renk katmak amacıyla başlattığı '100'de 100 Kayseri' etkinlikleri Sinema Şenliği ile devam ediyor. Mimarsinan Amfi Tiyatro’daki etkinlik, ‘Kurtlar Vadisi Filistin' adlı filmin gösterimiyle başladı.
     Büyükşehir Belediyesi tarafından önceki yıllarda da düzenlenen ve vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle takip edilen yazlık sinema keyfiyle yeniden buluşan vatandaşlar, açık havada sinema izlemenin keyfini doyasıya yaşadılar. Hazırlanan programdan dolayı Başkan Özhaseki’ye teşekkür eden vatandaşlar, hem nostalji yaşadıklarını hem de sıcak yaz akşamında açık havada sinema izleme keyfine eriştiklerini ifade ettiler.
     Türk Sineması’nın son yıllarda en çok izlenen filmlerinden olan ‘Kurtlar Vadisi Filistin' ile başlayan Sinema Şenliğinde daha sonra sırasıyla 5 – 6 Eylül'de 'Aşk Tesadüfleri Sever', 7 – 8 Eylül'de 'Ya Sonra', 9 – 10 Eylül'de 'New York'ta Beş Minare', 11 – 12 Eylül'de 'Rio' (çizgi film), 13 - 14 Eylül’de 'Çınar Ağacı' ve 15–16 Eylül'de 'Avatar' filminin gösterimi yapılacak. 

    
     Ücretsiz olarak izlenebilecek olan Sinema Şenliği'nde tüm filmler saat 20.00'de başlayacak.

Yorumlar