AŞKI YAZAN YAZAR SİNAN YAĞMUR AŞKIN GÖZYAŞLARI III KİMYA HATUN

Aşkı yazan yazar Sinan Yağmur, yeni çıkan ''Aşkın Gözyaşları III  KİMYA HATUN '' kitabının Türkiye’deki ilk satışı, ilk imza günü ve ulusal basın toplantısını 12 Kasım 2011 de Kayseri’de gerçekleştirdi. Nar kitabevinde yapılan imza günü için Nejat Arın “Amacımız okurla yazarlarımızı buluşturmaktır. Sinan Yağmur’un Kayseri’ye bu yıl 7. Gelişidir. Kendisi Kırşehirli olmasına rağmen fahri Kayserilidir” dedi.
Son kitapları “Aşkın Gözyaşları II-III” ile en çok satan kitaplar listesine giren yazar Sinan Yağmur, imza gününde okurlarıyla, hoş sohbetli, dostane ve samimi tavırlarıyla dikkat çekti.
Oldukça kalabalık geçen imza günü saat 12:00 dan 18.30 a kadar sürdü.
Bugüne kadar 20 den fazla esere imza atan yazar, son eserinde, Mevlana’nın, Şems’in ve Kimya Hatun’un hayatını anlatırken, aynı zamanda Konya Tarihine de dikkat çekiyor.

SİNAN YAĞMUR KİMDİR
Sinan yağmur, 1965 yılında Kırşehir’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kırşehir’de tamamladı, Kırşehir İmam Hatip Lisesinden 1984 te, Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden de 1990 yılında mezun oldu. Aynı yıl kelam ve İslam felsefesi ana bilim dalında yüksek lisansa başladı. 1991 yılında Kadınhanı İmam Hatip Lisesinde öğretmenliğe başlayan SİNAN YAĞMUR, sırasıyla KONYA İmam Hatip Lisesinde ve Meram Dr. Ali Rıza Bahadır İmam Hatip Lisesinde idarecilik görevlerinde bulundu, halen Naciye Mumcuoğlu Lisesinde din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olarak görevini sürdüren Yağmur, evli ve iki çocuk babasıdır. Selçuk Belediyesince organize edilen aile okulunda aile içi iletişim, eşler arası sevgi köprüsü konularında konferans etkinliğinde bulunan yazar, ulusal ve yerel televizyonlarda eğitim programlarına katılmıştır.

Çeşitli dergi ve gazetelerde yazıları çıkan Yağmur’un eserleri; Kur’an’da Büyük Günahlar, Benim Annem Bir Melek, Kaf Dağından Masallar, Kara Göz ve Hacivat, Dede Korkut Hikayeleri, Sevda Şelalesi, Öğretmence Sevebilmek İnsanı, Tarihimi Çok Seviyorum, Hz.Mevlana, Tennure ve Ateş, Cennetin Gülü Hz. Muhammed, Aşkın Gözyaşları Şems-i Tebrizi, Aşkın Gözyaşları II Hz. Mevlana, Aşkın Gözyaşları III Kimya Hatun

Yorumlar