SIZI / Sergül VURAL

“Gece karanlık, gece sessiz, gece yetim, gece öksüz... Uyanık uykularda gece... Gün bitimi yorgunu... Bir gece lambasının loş ışıklarında dinlenmek ister sızı. Karanlığına rehber ister, aydınlığına yoldaş...
Saatler mahzun durur, saatler yalnız, saatler yetim. Birdenbire mavi, yeşil ve kırmızı ışıklar güler zifiri karanlığa. Loş olur her bir taraf, aydınlanır hafiften ortalık. Hayal dünyasından güzeller güler gece lambasındaki sızıya. Yakamoz niyetine düşer yüreklere menevişli ışıltılar. Perdeler birer birer aralanır efsânevi düşlere...”
Süveyda şairi olarak tanıdığımız Sergül VURAL, bu kez asil rûhunun enginlerinden, engin gönlünün derinliklerinden süzülüp gelen ve ilhamla buluşup akıl ve fikir imbiğinden geçtikten sonra, âdetâ gümüş tepsilerde, altın kadehlerle sunduğu bir duygu ve düşünce iksirini SIZI yazılarıyla bade niyetine okuyucuya sunuyor.

SIZI daha başlarken aşk adıyla, sizi karanlıktan aydınlığa, cimrilikten cömertliğe, yokluktan varlığa, renk cümbüşleri arasında özgürlüğün mavisine davet eder. Siz de bu davetin câzibesine kapılır gidersiniz. Sevdayı her yönüyle sağanak yağmurda kalmış bir insan gibi iliklerinizde duyar, “Gecenin yârin gözlerinde nasıl eridiğini” hissedersiniz âdeta. Bu sevgili öyle bir sevgilidir ki ne yerde ne gökte bulabilirsiniz emsâlini. O, güzeller güzeli, güçlüler güçlüsüdür ve gerçekten sevilmeye lâyık olandır. O, gerçek bir’dir, eşi ve ortağı olmayandır, mükemmeldir.
SIZI, kitapçılarda sizleri bekliyor.
İletişim:
CELALETTİN AKSU
ADRES: RAMPALI ÇARŞI NO: 101 MERAM KONYA
TEL     : 0 332 352 62 63
GSM  : 0 536 415 85 12
www.molakitap.com

Yorumlar