Haydi Türkiye Dergi Fuarına !


Türkiye Dergi Fuarı

Üsküdar Belediyesi, Dergi Editörleri Birliği’nin iş birliği Türkiye Yazarlar Birliği’nin katkılarıyla 19-23 Aralık 2012 tarihleri arasında 3. Dergi fuarı gerçekleşecek. Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara’nın açılışını yapacağı ve Bağlarbaşı Kültür Merkezi İETT Müzesi’nde düzenlenecek etkinlik, farklı alanlarda yayın yapan pek çok dergiyi aynı çatı altında toplayacak. 

Fuar boyunca okuyucuların, dergilerin yazar ve editörleriyle buluşacakları, fikir alışverişinde bulunacakları 3. Dergi Fuarı ile çok büyük kapsamlı bir kültürel etkinlik gerçekleştirilmiş olunacak. Edebiyat dünyasından ünlü isimlerin de katılacağı dergi fuarıyla birlikte İstanbul’da büyük bir kültür şöleni yaşanacak.

Dergi Editörleri Birliği Başkanı Süleyman Karataş ‘Dergi Fuarı ile çok büyük kapsamlı bir kültürel etkinlik gerçekleştirilmiş olacak. Edebiyat ve sanat dünyasından ünlü isimlerin de katılacağı bu şölene bütün dergilerimizi davet ediyorum’ diye konuştu.

Bu sene üçüncüsü yapılacak olan fuara ilginin yoğun olması bekleniyor. İlki Sultanahmet´te Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul şubesi olarak kullanılan Kızlarağası Medresesinde, ikincisi Sirkeci garında yapılan ve yüze yakın derginin katılımıyla gerçekleşen fuar bu sene Üsküdar’da. Dergilerin, edebiyat ve düşünce dünyasının merkezi olduğunu veya olması gerektiğini düşününce bu geniş ve değişken mutfağın sağlam yüzünü görmek açısından fuar büyük önem arz etmektedir. Tanışma, tanınma, anlama olanağı da sağlayan bu fuara katılarak işin sıcak yüzüne tanık olabilirsiniz.

Sabah 10.00´dan akşam 20.00´ye kadar ziyaret edilebilecek organizasyonda, dergicilik ve dergiler merkezinde paneller, söyleşiler ve imza günleri de yer alacak.

İletişim: 
dergilerfuari@gmail.com
   

HABER BAĞLANTI:
http://www.defterk.biz/haber/haber-defteri/-haydi-turkiye-dergi-fuarina-/323.html
http://dergilik.inceeleyen.com/haydi-turkiye-dergi-fuarina/
http://dergilik.blogspot.com/2012/12/haydi-turkiye-dergi-fuarna.html

Yorumlar