Hüseyin Tunç, yeni yılın ilk Bâbıâli Sohbetleri’nde “roman ve hayat” hakkındaki görüşlerini anlatacak


Kayıp Renk adlı romanıyla edebiyat ve sanat çevrelerinin ilgisini çeken Hüseyin Tunç, yeni yılın ilk Bâbıâli Sohbetleri’nde “roman ve hayat” hakkındaki görüşlerini anlatacak. Edebiyat Sanat ve Kültür Araştırmaları Derneği (ESKADER)’nin 132’nci Bâbıâli Sohbet toplantısı, Timaş Kitapkahve’de 3 Ocak 2013 Perşembe günü saat 18.00’de başlayacak. Toplantıyı ESKADER Yönetim Kurulu üyesi ve Sanatalemi.net yazarlarından Elif Sönmezışık yönetecek.
Hüseyin Tunç, Kayıp Renk romanının yazılış hikâyesini dile getirirken, yazı hayatının gelişim safhalarını da dinleyicileriyle paylaşacak. Konuşmasının ardından yeni edebî çalışmaları hakkında topluluğa bilgi verecek olan Tunç, daha sonra dinleyicilerin konuyla ilgili sorularını cevaplandıracak. Bâbıâli Sohbetleri, Cağaloğlu’nda Alayköşkü Caddesi, No. 5 adresinde gerçekleşiyor. Toplantılarla ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenlerni 0 (212) 5112323-5112324 numaralı telefonları aramaları veya www.sanatalemi.net sitesini ziyaret etmeleri gerekiyor.
         KAYIP RENK’İN YAZARI
Hüseyin Tunç, 1968 yılında Kastamonu’da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden 1989 yılında mezun oldu. İş hayatına 1989 yılında Töbank’ta Müfettiş Yardımcısı olarak başladı ve aynı bankada 1992 yılına kadar görev yaptı. 1992-1995 yılları arasında Türkiye Halk Bankası A.Ş.’de çalıştı. 1995 yılı Şubat ayında Albaraka Türk Katılım Bankası’na geçti ve bu bankada Müfettişlik, Birim Müdür Yardımcılığı, Şube Müdürlükleri, Genel Müdürlük’te birim yöneticilikleri ve Kalite Yönetim Sistemi Temsilciliği görevlerinde bulundu. Halen aynı bankada Kurumsal Krediler Müdürü olarak görev yapmaktadır.
Bazı dergilerde makaleleri yayınlanmakta olan yazar, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir unvanına da sahiptir. İSMMO, Siyasal Bilgiler Derneği ve Siyasal Vakfı Üyesidir. İngilizce bilmekte olan yazar evli ve iki çocuk babasıdır. Hüseyin Tunç’un yayımlanmış kitapları: Biz Aslında Neyiz, Katılım Bankacılığı; Felsefesi,Teorisi ve Türkiye Uygulaması, Kayıp Renk

Yorumlar