Yazı ve Editörlük Kursu başlıyor

Yazı ve Editörlük Kursu başlıyor


Mustafa Demirci (Sanatalemi.net)

         Edebiyatçı yazar Mehmet Nuri Yardım yönetimindeki “Yazı ve Editörlük Kursu”nun yeni dönemi başlıyor. Dersler, Çemberlitaş’taki Birlik Vakfı’nda, 29 Eylül Pazar günü saat 13.00’te başlayacak.
         Mehmet Nuri Yardım’ın idaresindeki Yazı ve Editörlük Kursu, 29 Eylül Pazar günü başlayacak. Pazar günleri saat 13.00’te başlayacak olan kurs, saat 16.00’da sona erecek. Toplam iki ay sürecek olan kursa kayıt yaptırmak isteyenlerin Birlik Vakfı’na müracaat etmesi gerekiyor. 0 (212) 51641 27 – 564128 numaralı telefonlardan da bilgi almak mümkün. www.birlikvakfi.org.tr internet sitesinde ayrıntılı bilgi de bulunuyor. Eposta adresi ise şöyle: info@birlikvafi.org.tr ; birlikvakfi@hotmail.com
        
                            KURSA İLGİ BÜYÜK
Beş yıldan beri aralıksız devam eden “Yazı ve Editörlük Kursu”na her dönem büyük bir ilgi gösterildiğini belirten kurs hocası Mehmet Nuri Yardım, “Cağaloğlu, Üsküdar, Fatih ve Çemberlitaş’ta daha önce verdiğimiz kurslara özellikle yazı yazmayı sevenler büyük ilgi gösterdi. Bu dönem de inşallah kursumuz faydalı çalışmalarla devam edecek.” dedi. Kursta edebiyat ve gazetecilik alanlarında yaklaşık 30 türde dersler verildiğini belirten Yardım, özetle şunları söyledi:

“Yazı türlerinin yanı sıra ‘yayınevi editörlüğü’, ‘gazete editörlüğü’, ‘dergi editörlüğü’ ve ‘internet sitesi editörlüğü’ sahalarındaki bilgilerimizi kursiyerlerimizle paylaşıyoruz. Kursa devam edenlerin düzenli olarak yazı yazma alışkanlığını elde ettiklerini görüyor, bu sonuca seviniyoruz. Meslek olarak yazı hayatını seçecek olanlara, gazete, yayınevi, dergi ve internet sitelerinde çalışmak isteyenlere yol gösterip yardımcı olmaya çalışıyoruz.”

Yorumlar